Campbell's Egg - Country Bump

Sofia Augustsson

Det är ju härligt att få ta hand om sig själv lite grann och få ta nån ansiktsbehandling lite då och då, ja det är verkligen avkopplande och härligt. Det finns så mycket som är härligt och kul när det kommer till skönhet tycker jag. Det kommer ju många olika behandlingar hela tiden och det finns så mycket att pröva på och som kan vara kul att undersöka lite noggrannare.

Finns många bra ställen att gå till

Ja det finns så många bra ställen att gå till och i Stockholm så finns det väldigt mycket intressant att prova på. Sofia Augustsson är en som jobbar med det och som håller på med skönhet och det kan ju vara bra att fråga hur saker och ting fungerar och vad som skulle passa en bra och så vidare. Det är bra att ta reda på information innan man börjar att göra något. 
Så det kan vara ett tips om man är sugen på att prova på något och göra så att det blir så som man vill och öskar och att man kan få det resultat som man vill ha.
Ja det är kul att kunna ge bort en sån upplevelse till någon i present som man vet skulle uppskatta det och som skulle kunna njuta av det och tycka att det är härligt och skönt att kunna ta det lugnt och få bli lite ompysslad för en stund.
Det tycker jag är en bra present och jag skulle bli väldigt glad av att få en present att få en ansiktsbehandling eller massage eller likande. Det är ju väldigt avkopplande och skönt och något som dom flesta skulle uppsatta skulle jag tänka mig. Ja det är något att prova på och att ge bort till någon som man vet skulle uppsatta det och som kan göra det bra.